Lihansyöjät: Lampaankare
Julkaistu
Kokeile herkullista lammasta piparjuurivoikastikkeen ja pinaattiperunoiden kanssa.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 1 kg lampaankaretta
- 1 dl sinappia
- suolaa
- valkopippuria
- öljyä
Valmistusohje
Suolaa ja pippuroi lihojen pinnat ja sivele päälle sinappia ohut kerros. Anna maustua tovi ja grillaa miedolla lämmöllä haluamaasi kypsyyteen. Kun sisälämpö on noin 55 astetta, on liha puolikypsää. Anna kareen tekeentyä vielä muutama minuutti ja leikkaa kyljykset erilleen annosta varten.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku