Linnan tähdet: Hummeri

Linnan tähdet -ohjelmassa Ilkka Danny Lipsasen järjestämillä illallisilla herkuteltiin muun muassa hummerilla.

Ainekset

  • 2 kpl eläviä hummereita à 400-500 g
  • 3 litraa vettä
  • 100 g suolaa, tillin tai persiljanvarsia

Valmistusohje

1. Keitä aineksista liemi hummereille. Lisää hummerit yksitellen kiehuvaan veteen, keitä n .12 min.

2. Jäähdytä hummerit liemessään mahdollisimman nopeasti, jos käytät hummerit myöhemmin voit säilyttää niitä liemessään jääkaapissa vaikka yön yli.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!