Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Soijalla maustetut punaiset linssit

Julkaistu 23.05.2013 10:07

Linssit ovat maukas lisuke keiton kanssa tai lisukkeena melkeinpä minkä tahansa ruuan kanssa.

Ainekset

  • Punaisia linssejä
  • Soijakastiketta

Valmistusohje

TIESITKÖ? Keitä linssit ja pavut aina suolattomassa vedessä, sillä muuten pavun kuori menee kovaksi eivätkä ne kypsy!

1. Liota linssit kylmässä vedessä yön yli, katso tarkemmat ohjeet pakkauksesta. Keitä punaiset linssit miedolla lämmöllä varovasti kypsäksi jotta linssit pysyvät ehjinä.

2. Huuhtele linssit kylmällä vedellä jotta kypsyminen loppuu ja ne pysyvät irtonaisina. Mausta valutetut linssit soijalla (mieluiten vähäsuolaisella soijalla).

Tuoreimmat aiheesta

Kasvislisuke