Soijalla maustetut punaiset linssit

Linssit ovat maukas lisuke keiton kanssa tai lisukkeena melkeinpä minkä tahansa ruuan kanssa.

Ainekset

  • Punaisia linssejä
  • Soijakastiketta

Valmistusohje

TIESITKÖ? Keitä linssit ja pavut aina suolattomassa vedessä, sillä muuten pavun kuori menee kovaksi eivätkä ne kypsy!

1. Liota linssit kylmässä vedessä yön yli, katso tarkemmat ohjeet pakkauksesta. Keitä punaiset linssit miedolla lämmöllä varovasti kypsäksi jotta linssit pysyvät ehjinä.

2. Huuhtele linssit kylmällä vedellä jotta kypsyminen loppuu ja ne pysyvät irtonaisina. Mausta valutetut linssit soijalla (mieluiten vähäsuolaisella soijalla).

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.