Linnan tähdet: Marinoidut jättiravunpyrstöt

Ainekset

  • 8 kpl jättiravunpyrstöjä (kuorittuna ja suoli pois otettuna)
  • 1 punainen chilipaprika
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 rkl persiljaa
  • suolaa, vastajauhettua mustapippuria

Valmistusohje

1. Hienonna chili ja valkosipuli. Lisää oliiviöljyyn.

2. Laita öljy kattilaan ja kuumenna se. Lisää ravunpyrstöt ja hauduta kypsäksi.

3. Mausta suolalla sekä pippurilla ja jäähdytä liemessä.

(MTV3)

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!