Maukas kalapata
Julkaistu
Mukava arkiruoka, joka voidaan laittaa useimmista kalalajeista.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 300 g kampelafileitä
- 300 g turskafileetä
- 2 pientä sipulia
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 purkki kokonaisia tomaatteja
- 0,5 g sahramia
- 1 laakerinlehti
- 2 dl kalalientä
- suolaa ja mustapippuria
- 1 pieni prk simpukoita vedessä
Valmistusohje
1. Kuullota silputut sipulit padassa öljyssä läpikuultaviksi. Lisää valutetut tomaatit ja laakerinlehti ja keitä 5 minuuttia.
2. Leikkaa kalafileet isohkoiksi paloiksi ja lisää pataan. Mausta ja lisää kalaliemi. Keitä hiljaa 5-7 minuuttia. Nosta valutetut simpukat pataan ja kuumenna.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku