Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Maukas kalapata

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Mukava arkiruoka, joka voidaan laittaa useimmista kalalajeista.

Neljälle

  • 300 g kampelafileitä
  • 300 g turskafileetä
  • 2 pientä sipulia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 purkki kokonaisia tomaatteja
  • 0,5 g sahramia
  • 1 laakerinlehti
  • 2 dl kalalientä
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 pieni prk simpukoita vedessä

Valmistusohje

1. Kuullota silputut sipulit padassa öljyssä läpikuultaviksi. Lisää valutetut tomaatit ja laakerinlehti ja keitä 5 minuuttia.

2. Leikkaa kalafileet isohkoiksi paloiksi ja lisää pataan. Mausta ja lisää kalaliemi. Keitä hiljaa 5-7 minuuttia. Nosta valutetut simpukat pataan ja kuumenna.

Tuoreimmat aiheesta

Kala-äyriäispata