Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Risi bisi äyriäisillä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Katkaravut ja simpukat antavat tälle kevyelle ruoalle hyvää makua, täysjyväriisi on täyttävää.

Yhdelle

  • ½ dl täysjyväriisiä
  • 1 pieni prk simpukoita vedessä
  • 1 dl pakastettuja vihreitä herneitä
  • yrttisuolaa
  • paprikajauhetta
  • soijaa
  • 1 porkkana, raastettu
  • n. 50 g kuorittuja katkarapuja

Valmistusohje

1. Keitä riisi kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Sekoita riisi, valutetut simpukat ja herneet. Mausta yrttisuolalla, paprikalla ja soijalla.

3. Lisää porkkanaraaste ja kaada lautaselle. Asettele katkaravut ympärille.

Tuoreimmat aiheesta

Riisi