Risi bisi äyriäisillä
Julkaistu
Katkaravut ja simpukat antavat tälle kevyelle ruoalle hyvää makua, täysjyväriisi on täyttävää.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon
Yhdelle
- ½ dl täysjyväriisiä
- 1 pieni prk simpukoita vedessä
- 1 dl pakastettuja vihreitä herneitä
- yrttisuolaa
- paprikajauhetta
- soijaa
- 1 porkkana, raastettu
- n. 50 g kuorittuja katkarapuja
Valmistusohje
1. Keitä riisi kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Sekoita riisi, valutetut simpukat ja herneet. Mausta yrttisuolalla, paprikalla ja soijalla.
3. Lisää porkkanaraaste ja kaada lautaselle. Asettele katkaravut ympärille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku