Risi bisi äyriäisillä
Julkaistu
Katkaravut ja simpukat antavat tälle kevyelle ruoalle hyvää makua, täysjyväriisi on täyttävää.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon
Yhdelle
- ½ dl täysjyväriisiä
- 1 pieni prk simpukoita vedessä
- 1 dl pakastettuja vihreitä herneitä
- yrttisuolaa
- paprikajauhetta
- soijaa
- 1 porkkana, raastettu
- n. 50 g kuorittuja katkarapuja
Valmistusohje
1. Keitä riisi kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Sekoita riisi, valutetut simpukat ja herneet. Mausta yrttisuolalla, paprikalla ja soijalla.
3. Lisää porkkanaraaste ja kaada lautaselle. Asettele katkaravut ympärille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi