Pirskota lohipalojen päälle kalakastiketta ja purista limeä. Jätä hetkeksi marinoitumaan.
Leikkaa foliosta 8 palaa, suunnilleen leveyden mittaisia neliöitä. Laita yhteen nyyttiin aina 2 palaa foliota päällekkäin, joiden päälle nyytti kootaan. Folio taitetaan keskeltä ja kiinnitetään kolmesta reunasta, joten asettele täyte sen mukaan.
Kokoa nyytti näin: laita pohjimmaiseksi purjoa, paprikaa ja herkkusieniä. Päälle muutama inkiväärin viipale, valkosipulia ja sitruunaruohon vartta. Taita sitruunaruoho muutamasta kohdasta ennen lisäämistä niin, että se napsahtaa. Näin herkulliset mehut lähtevät hyvin liikkeelle. Pirskottele vihanneksien päälle soijaa, kalakastiketta ja makeaa chilikastiketta.
Asettele lohipala vihanneskasan päälle. Raasta lohifileen päälle limen kuorta ja mausta vielä soijalla. Nosta folion reunoja hieman, että nyytistä muodostuu pieni vuoka ja kaada sen jälkeen kalan päälle kookosmaitoa, n. ½ -1 dl. Taita reunat huolellisesti ja laita nyytit uuniin vuoassa.
Paista 175°c:ssa n. 20 minuuttia. Avaa 15 minuutin jälkeen yksi nyytti ja kokeile lohen kypsyyttä, ettei kala kypsy liikaa. Tarjoile korianterisipulin ja nuudeleiden tai jasmiiniriisin kanssa.