1. Mausta lohifileet suolalla ja pippurilla. Silppua ruohosipuli ja sekoita se tuorejuuston ja sitruunamehun kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuori ja hienonna sipuli. Keitä pinaatti ja huuhdo kylmällä vedellä. Kuullota pinaatti voissa sipulin kanssa.
2. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kauli voitaikina ja jaa neljään osaan. Pane pinaattia taikinapalan päälle alimmas ja sen päälle lohiviipale. Päällystä lohi tuorejuustolla. Taita taikina paketiksi ja aseta sauma alaspäin leivinpaperilla päällystetylle uuninpellille. Vatkaa kananmuna ja sivele sillä paketit. Paista uunissa noin 15 minuutin ajan.
3. Duchesseperunat: Keitä perunat hyvin ja anna höyryn laskeutua. Purista perunat puristimella, lisää munankeltuainen, öljy ja mausteet ja sekoita hyvin. Pursota uuninpellillä olevalle leivinpaperille. Paista 225-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia. Tarjoa lohinyyttien kera.