1. Béchamel-kastike: Sulata voi kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Sammuta levy ja anna saostua parin minuutin ajan. Sekoita välillä, ettei seos ruskistu tai pala pohjaan. Lisää 5 dl maitoa koko ajan sekoittaen. Mausta suolalla ja vastajauhetulla valkopippurilla. Hauduta 10-15 minuuttia. Pese sitruuna huolellisesti, raastaa kuori hienoksi ja purista mehu. Kiehuta kastike ja lisää sitruunamehu ja hienoksi raastettu kuori.
2. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Huuhtele, puhdista ja suikaloi purjo. Aseta lasagnelevyt tasaiselle alustalle ja pane täytteeksi lohta, juustoraastetta ja purjosuikaleita. Säästä puolet juustoraasteesta kuorrutusta varten. Mausta suolalla ja pippurilla, kääri rulliksi ja leikkaa 5 cm:n paloiksi.
3. Pane pastarullat uuninkestävään vuokaan ja kaada päälle béchamel-kastike. Ripottele päälle loput juustoraasteesta. Kuorruta uunissa 20 minuuttia.