Bagel matkasi Euroopasta Amerikkaan ja takaisin. Nyt ruokaisat rinkelit on tunnettu Suomessakin jo vuosia. Lohi kermaisen tuorejuuston kanssa on Bagelien perinteinen täyte.

Neljälle

  • 4 bagelia
  • 150 g kermaista tuorejuustoa
  • 1 punasipuli
  • 4 suurta viipaletta kylmäsavustettua lohta
  • mausteyrttejä
  • ½ limetti

Valmistusohje

1. Kuori punasipuli ja leikkaa siitä muutama kaunis rengas. Laita sivuun koristelua varten. Hienonna loppu sipuli pieneksi. Sekoita sipulisilppu tuorejuustoon. Halkaise bagelit kahtia. Levitä juustoseosta rinkeleiden alaosille.

2. Leikkaa limetti lohkoiksi. Jaa lohiviipaleet juuston päälle alaosille, koristele punasipulirenkailla, limettilohkoilla ja haluamillasi mausteyrteillä.

3. Laita rinkeleiden kansiosa päälle ja paina kevyesti. Halutessasi voit leikata täytetyt bagelit puoliksi poikittain, jolloin niitä on helpompi syödä.

Tuoreimmat aiheesta

Lohileipä