Lohibagel
Bagel matkasi Euroopasta Amerikkaan ja takaisin. Nyt ruokaisat rinkelit on tunnettu Suomessakin jo vuosia. Lohi kermaisen tuorejuuston kanssa on Bagelien perinteinen täyte.
Neljälle
- 4 bagelia
- 150 g kermaista tuorejuustoa
- 1 punasipuli
- 4 suurta viipaletta kylmäsavustettua lohta
- mausteyrttejä
- ½ limetti
Valmistusohje
1. Kuori punasipuli ja leikkaa siitä muutama kaunis rengas. Laita sivuun koristelua varten. Hienonna loppu sipuli pieneksi. Sekoita sipulisilppu tuorejuustoon. Halkaise bagelit kahtia. Levitä juustoseosta rinkeleiden alaosille.
2. Leikkaa limetti lohkoiksi. Jaa lohiviipaleet juuston päälle alaosille, koristele punasipulirenkailla, limettilohkoilla ja haluamillasi mausteyrteillä.
3. Laita rinkeleiden kansiosa päälle ja paina kevyesti. Halutessasi voit leikata täytetyt bagelit puoliksi poikittain, jolloin niitä on helpompi syödä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa