1. Silppua sipuli, viipaloi herkkusienet. Kuullota sipulia ja herkku- sekä korvasieniä voissa kasarissa. Kaada joukkoon viini ja lihaliemi ja keitä kokoon, kunnes 2/3 on jäljellä. Lisää kerma joukkoon ja sekoita mukaan tomaattipyree. Keitä hiljaa, kunnes kastike paksuuntuu, mausta suolalla ja pippurilla.
2. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla. Paista ne voissa pari minuuttia puoleltaan, tai haluamaasi kypsyysasteeseen. Pidä lämpiminä.
3. Leikkaa leivistä reunat ja leikkaa omenista neljä suurta viipaletta kuoret mukana. Paista leipiä ja omenasiivuja voissa keskilämmöllä. Nosta leivät tarjoiluvadille, peitä omenaviipaleilla ja nosta päälle pihvit. Kaada kuuma kastike päälle ja tarjoile. Vihersalaatti on hyvää ohessa.