Lihansyöjät: Tournedos
Julkaistu
Herkullista häränsisäfileetä valkosipuli-grilliperunoiden kera.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 800g häränsisäfileetä/ 4 pihviä á 200g
- 1 pkt pekonia
- mustapippuria
- roseepippuria
- viherpippuria
- suolaa
- 4 rkl aitoa majoneesia
Valmistusohje
Pippuroi pihvit reunoiltaan. Kietaise pekonisiivu ympärille ja kiinnitä varrastikuilla. Hiero suolaa pihvien paistopinnoille ja sivele majoneesia molemmin puolin. Grillaa noin viisi minuuttia puoleltaan mediumiksi. Anna vielä vetäytyä tovi ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku