Pippuroi pihvit reunoiltaan. Kietaise pekonisiivu ympärille ja kiinnitä varrastikuilla. Hiero suolaa pihvien paistopinnoille ja sivele majoneesia molemmin puolin. Grillaa noin viisi minuuttia puoleltaan mediumiksi. Anna vielä vetäytyä tovi ennen tarjoilua.

Makuja
Lihansyöjät: Tournedos

Julkaistu 18.02.2013 00:00
Herkullista häränsisäfileetä valkosipuli-grilliperunoiden kera.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 800g häränsisäfileetä/ 4 pihviä á 200g
- 1 pkt pekonia
- mustapippuria
- roseepippuria
- viherpippuria
- suolaa
- 4 rkl aitoa majoneesia
Valmistusohje
Lisää aiheesta:
Tuoreimmat aiheesta
Tournedos- 18.02.201300:00
- 18.02.201300:00
- 18.02.201300:00
- 18.02.201300:00
- 18.02.201300:00