Tournedos Toni Pacon tapaan
Tony Paco oli aikoinaan ravintola Kanariansaarilla ja se oli erikoistunut grilliruokiin. Muuan tukholmalaiskokki sai tämän reseptin mukaansa, ja niin se oli pian myös tukholmalaisravintolan ruokalistalla. Nyt se on jo pohjoismainen klassikko.
Neljälle
- 4 tournedospihviä à 125-150 g
- suolaa ja valkopippuria
- 4 viipaletta pekonia
- 2 rkl voita
Tarjoiluun
- lohkoperunoita
- kastike valinnan mukaan
- voissa paistettuja herkkusieniä
Koristeeksi
- punainen ja vihreä chili
- lehtipersiljaa
Lisäksi
- puisia cocktailtikkuja
Valmistusohje
1. Valmistele haluamasi lisäkkeet, jotka haluat pihvien seuraksi.
2. Jauha valkopippuria lihan pintaan, kiedo pekoniviipale jokaisen pihvin ympärille ja kiinnitä tikulla. Sulata voi ja penslaa pihvit voisulalla.
3. Grillaa tai paista pihvejä 2-3 minuuttia puoleltaan. Mausta suolalla ja poista tikut ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi