Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Porsaankyljykset saksanpähkinäkastikkeella

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Saksanpähkinät ja porsaankyljykset eivät ole mikään kovin tavallinen yhdistelmä, mutta oikein mukava uusi tuttavuus! Viinitilkan ja timjamin seurassa kilteistä kotleteista tulee ylellistä, juhliinkin sopivaa ruokaa!

Neljälle

  • 4 porsaankyljystä
  • 1 salottisipuli, hienonnettuna
  • 1 naudanliemikuutio
  • 1 dl vettä
  • 2 dl punaviiniä
  • arrowjuurta
  • 1 tl voita
  • rouhittuja saksanpähkinöitä
  • timjamia
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Mausta lihat ja ruskista kyljykset sipulin kera. Murusta mukaan liemikuutio, kaada päälle vesi ja viini ja hauduta kannen alla n. 15 minuuttia.

2. Nosta kyljykset pannusta. Keitä kastiketta kokoon 5 minuuttia.

3. Suurusta kastike arrowjuurella, jonka olet sekoittanut tilkkaan vettä. Sekoita lopuksi kastikkeeseen voinokare.

4. Kaada kastike kyljyksille ja ripottele päälle saksanpähkinöitä.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaankyljykset