Porsaankyljykset saksanpähkinäkastikkeella
Saksanpähkinät ja porsaankyljykset eivät ole mikään kovin tavallinen yhdistelmä, mutta oikein mukava uusi tuttavuus! Viinitilkan ja timjamin seurassa kilteistä kotleteista tulee ylellistä, juhliinkin sopivaa ruokaa!
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 4 porsaankyljystä
- 1 salottisipuli, hienonnettuna
- 1 naudanliemikuutio
- 1 dl vettä
- 2 dl punaviiniä
- arrowjuurta
- 1 tl voita
- rouhittuja saksanpähkinöitä
- timjamia
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Mausta lihat ja ruskista kyljykset sipulin kera. Murusta mukaan liemikuutio, kaada päälle vesi ja viini ja hauduta kannen alla n. 15 minuuttia.
2. Nosta kyljykset pannusta. Keitä kastiketta kokoon 5 minuuttia.
3. Suurusta kastike arrowjuurella, jonka olet sekoittanut tilkkaan vettä. Sekoita lopuksi kastikkeeseen voinokare.
4. Kaada kastike kyljyksille ja ripottele päälle saksanpähkinöitä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"