Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Luumuja ja Bailey's-kermaa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Punaviini ja likööri maustavat herkullista jälkiruoka-annosta.

Ainekset

  • 5 dl hedelmäistä punaviiniä
  • 50 g sokeria
  • 1 kanelitanko
  • 1 appelsiininkuori
  • 1 sitruunankuori
  • ripaus muskottia
  • 20 luumua (myös kuivatut käyvät)
  • 2 dl kermaa
  • ½ dl Baileys-likööriä

Valmistusohje

Mittaa kattilaan punaviini, sokeri ja mausteet. Lisää luumut ja keittele mausteliemessä noin 15 minuuttia. Jäähdytä luumut jääkaapissa.

Vatkaa kerma ja mausta liköörillä. Tarjoa luumut liköörikerman kera.

Tuoreimmat aiheesta

Luumut