1. Lämmitä uuni 200 asteeseen ja sulata voitaikinalevyt. Kaulitse levyt 1 millin paksuisiksi. Päällystä pieniä annosvuokia tai iso piirasvuoka taikinalla. Vuoraa vuokien reunat alumiinifoliokaistaleella, jotta taikina paistamisen aikana pysyy paikallaan. Pistele pohjat haarukalla. Esipaista 3–4 minuuttia ja poista foliokaistaleet.
2. Kuori, huuhtele ja suikaloi maa-artisokat. Keitä suikaleet nopeasti hieman suolatussa vedessä voin kera. Anna jäähtyä hieman. Riko munat kulhoon ja sekoita kerma ja lehtipersilja joukkoon. Mausta suolalla ja vastajauhetulla pippurilla.
3. Levitä maa-artisokkasuikaleet esipaistettuihin taikinakuoriin ja kaada munasekoitus päälle. Paista 15–20 minuuttia tai kunnes täyte on jähmettynyt.