Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Maissi-kesäkurpitsa-kanakeitto

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tästä ei ruoanlaitto paljon helpotu, mutta hyvää tulee ja halvalla. Kun tarjoat ohessa vielä hyvää, rapeakuorista leipää, kaikki ovat tyytyväisiä.

Neljälle

  • 2 broilerifileetä
  • 2 perunaa
  • 1 pala lanttua
  • 1 tomaatti
  • ½ kesäkurpitsa
  • 2 dl maissinjyviä
  • 1 l kanalientä
  • 1 laakerinlehti
  • 2 maustemittaa paprikajauhetta
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuori perunat ja lanttu ja kuutioi ne. Leikkaa tomaatit kapeiksi lohkoiksi. Kuutioi kesäkurpitsa.

2. Kuumenna kanaliemi kiehuvaksi, laita mukaan kiehumaan fileet, peruna- ja lanttukuutiot sekä tomaattilohkot. Mausta laakerinlehdellä, paprikajauheella, suolalla ja pippurilla. Keitä hiljaa ilman kantta 10 minuuttia.

3. Nosta fileet liemestä, leikkaa ne suikaleiksi ja nosta takaisin liemeen. Lisää kesäkurpitsakuutiot ja maissinjyvät ja kuumenna uudelleen ennen tarjoilua.

Tuoreimmat aiheesta

Kanakeitto