Maissi-kesäkurpitsa-kanakeitto
Tästä ei ruoanlaitto paljon helpotu, mutta hyvää tulee ja halvalla. Kun tarjoat ohessa vielä hyvää, rapeakuorista leipää, kaikki ovat tyytyväisiä.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 2 broilerifileetä
- 2 perunaa
- 1 pala lanttua
- 1 tomaatti
- ½ kesäkurpitsa
- 2 dl maissinjyviä
- 1 l kanalientä
- 1 laakerinlehti
- 2 maustemittaa paprikajauhetta
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Kuori perunat ja lanttu ja kuutioi ne. Leikkaa tomaatit kapeiksi lohkoiksi. Kuutioi kesäkurpitsa.
2. Kuumenna kanaliemi kiehuvaksi, laita mukaan kiehumaan fileet, peruna- ja lanttukuutiot sekä tomaattilohkot. Mausta laakerinlehdellä, paprikajauheella, suolalla ja pippurilla. Keitä hiljaa ilman kantta 10 minuuttia.
3. Nosta fileet liemestä, leikkaa ne suikaleiksi ja nosta takaisin liemeen. Lisää kesäkurpitsakuutiot ja maissinjyvät ja kuumenna uudelleen ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku