Näiden maissiräiskäleiden ohje on peräisin Sudanista. Taikina sekoitetaan jo paistamista edeltävänä päivänä. Taikinaan käytetään maissijauhoja, ei maissitärkkelystä.

4 annosta

  • 4 dl maissijauhoa
  • 1/4 tl suolaa
  • 6 dl maitoa
  • 3 rkl voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Vatkaa jauhot ja suola sekä puolet maidosta tasaiseksi taikinaksi. vatkaa joukkoon loput maidosta ja anna taikinan seistä viileässä seuraavaan päivään.

2. Kuumenna paistinpannu ja sulata siinä hieman voita. Kaada taikinaa pannulle ja paista, kunnes taikina on hyytynyt. Käännä räiskäle ja paista toiselta puolelta. Nosta räiskäleet lämpimälle vadille ja tarjoile heti.

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset letut