Makkara-siitakevartaat
Grillivartaissa tirisevät makkarat, sienet ja paprikat sekä muut ihanat kesän maut. Grillaa ja nauti!
Ainekset
- 700 g erilaisia makkaroita
- 1 rasia suuria siitakesieniä
- 1 prk vihreitä, isoja oliiveja
- 1 prk paprikaviipaleita
- 4 rkl sinappia
- rouhittua mustapippuria
- 2 rkl balsamico-siirappia
- 4 rkl oliiviöljyä
- varrastikkuja
Lisäkesalaatti
- 1 ruukku vihreää salaattia
- 1 vuonankaalisalaatti
- nippu basilikanlehtiä
- 4 rkl balsamico-etikkaa
- 4 rkl oliiviöljyä
- salaattijuustoa
Valmistusohje
Kuutioi makkara ja pieni paprikapaloja hiukan. Kumoa ainekset marinointikulhoon ja mausta sinapilla, pippurilla, balsamicosiirapilla ja oliiviöljyllä.
Anna maustua tunnin verran ja pistele vuorotellen varrastikkuihin.
Grillaa vartaat ja tarjoa salaatin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa