Kesämakkaraa
Valmistellaksesi oikein helppoa elämää kesällä, kuutioi lenkkimakkaraa ja pakasta kuutiot litteisiin paketteihin – silloin voit laittaa makkarat suoraan pakkasesta pataan.
Neljälle
- 4-6 keitettyä, kylmää perunaa
- 250 g pakastettuja kesävihanneksia
- 300 g lenkkimakkaraa
- ½ kasvisliemikuutio
- 2 dl vettä
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- timjamia
Valmistusohje
1. Kuutioi perunat. Laita perunat ja vihannekset pataan. Murusta päälle liemikuutio ja lisää vesi. Kuumenna kiehuvaksi.
2. Mausta ja lisää kuutioitu makkara.
3. Kuumenna uudelleen, kunnes makkarat ovat kokonaan lämpimiä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku