Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Manchegokeksit ja viikunachutney

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Keksit

  • 300 g manchego-juustoa
  • 50 g saksanpähknöitä

Chutney

  • 200 g viikunoita
  • 2 rkl konjakkia
  • noin 20 g hillottua inkivääriä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • ripaus sokeria

Valmistusohje

Laita chutney-ainekset monitoimikoneeseen ja jauha tasaiseksi. Laita uuni kuumenemaan 200-asteeseen.

Hakkaa pähkinät karkeasti ja raasta juusto hienoksi. Laita 1 rkl juustoraastetta pellille leivinpaperin päälle tasaisin välein ja ripota päälle pähkinärouhetta. Paina keksejä matalammaksi.

Paista uunin keskiosassa noin 5 minuuttia ja anna jäähtyä täysin ennen irroittamista pelliltä.

Tuoreimmat aiheesta

Keksit