Mango-jogurttisorbettia mantelirouheessa ja tuoreita marjoja

Upean aterian kruunaa suussa sulava jälkiruoka. Valmista mango-jogurttisorbettia mantelirouheessa. Tarjoile annos tuoreiden marjojen kera.

Ainekset

  • 1,3 dl vettä
  • 150 g sokeria
  • 400 g maustamatonta jogurttia
  • 200 g mangososetta

Lisäksi

  • 300 g tuoreita marjoja tai hedelmiä
  • 100 g mantelirouhetta

Valmistusohje

Kiehauta vesi sekä sokeri kattilassa ja jäähdytä liemi. Sekoita jogurtti ja mangosose tasaiseksi. Kaada joukkoon jäähtynyt sokeriliemi ja sekoita seos nopeasti. Kaada sorbettipohja jäätelökoneeseen ja pyöritä tasaiseksi.

Asettele marjat lautaselle. Hedelmiä käyttäessäsi, leikkaa ne ohuiksi siivuiksi ja nosta lautaselle.

Kaada mantelirouhe lautaselle ja kaavi sorbetista palloja, jotka pyörittelet rouheessa kauttaaltaan.

Yhden annoksen energiasisältö:

Energiaa 390 kcal

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.