1. Keitä liemi vedestä ja sokerista. Keitä kannen alla 5 minuuttia ja anna jäähtyä. Purista greipit ja sitruuna. Säästä 6 kauneinta kuorenpuolikasta. Kaada mehu siivilän läpi sokeriliemeen. Sekoita ja kaada vuokaan. Pane pakastimeen 4-6 tunniksi. Vatkaa seosta muutaman kerran jäähtymisen aikana.
2. Poista kuorenpuolikkaista kalvot ja loput hedelmälihat. Pane puolikkaat kylmään veteen, jossa ne säilyvät raikkaina tarjoiluun saakka. Vatkaa munanvalkuaiset kevyesti ja sekoita ne noin 2-3 tuntia jäähtyneeseen sorbettiin. Vatkaa seos kevyesti ja pane se takaisin pakastimeen.
3. Vatkaa valmis sorbetti vielä kerran. Täytä kuorenpuolikkaat sorbetilla. Koristele cocktailkirsikoilla tai sitruunamelissan oksalla.