Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Aprikoosipommi

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä vaatii hieman näpertelyä etukäteen, mutta toisaalta tarjoillessa sinun ei tarvitse työskennellä. Vuoraa vuoka mielellään muovikelmulla jolloin se on helppo kumota.

Kuudelle

  • 1 l vanhanajan vaniljajäätelöä
  • ½ vaniljatanko, halkaistu
  • 2 prk aprikoosinpuolikkaita, à 400 g
  • 2-3 rkl sitruslikööriä

Valmistusohje

1. Kaada toisesta hedelmäpurkista liemi.

2. Soseuta hedelmät, jäätelö, likööri ja vaniljansiemenet tehosekoittimessa. Kaada vedellä huuhdeltuun vuokaan ja laita pakastimeen.

3. Ota muutama persikanpuolikas toisesta purkista koristeluun, soseuta loput pyreeksi. Lisää hieman lientä jotta saat sopivan koostumuksen.

4. Kumoa jäätelö vadille, koristele aprikooseilla ja kaada kastike päälle.

Tuoreimmat aiheesta

Jäädyke