Mansikkaherkku
Julkaistu
Paistettu pulla maistuu jumalaiselle mintun ja mansikoiden kanssa. Pullapitko saa tällä reseptillä ihan uuden käyttötarkoituksen.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 2 rkl öljyä tai voita
- 4 pulla viipaletta
- 1 dl kermaa
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 prk creme fraichea
- 1 rkl hunajaa
- 1 rkl hienonnettua minttua
- 4 dl tuoreita mansikoita paloina
Valmistusohje
Sekoita kerman sekaan vaniljasokeri. Kostuta kermassa pulla viipaleet ja paista öljyssä tai voissa paistinpannulla kauniin ruskeaksi.
Asettele lautasille maustetun creme fraichen ja mansikoiden kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi