Mansikoita balsamicon ja hunajan kera
Julkaistu
Terävöitä punaisia, makeankypsiä mansikoita muutamalla happoisella balsamiviinietikkapisaralla. Jotta viinietikan happo ei ota ylivaltaa, pyöristä makuja hunajalla.
Neljälle
- 2 l mansikoita
- 2 rkl balsamiviinietikkaa
- 2 rkl juoksevaa hunajaa
Tarjoiluun
- 8 italialaista mantelikorppua
Valmistusohje
1. Huuhtele ja perkaa mansikat. Kun poistat kannat vasta huuhtelun jälkeen, ne pitävät paremmin makunsa.
2. Leikkaa mansikat viipaleiksi ja laita ne kauniiseen maljaan. Sekoita balsamico ja hunaja.
3. Tarjoile mansikat huoneenlämpöisinä muutamalla balsamicohunajatipalla maustettuina. Italialaiset mantelikorput maistuvat mukana.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"