Vadelmavaahto à la Grand Marnier
Julkaistu
Kauden ensimmäisistä vadelmista tehty vaahto vie kielen ja mielen. Jos haluat, voit lisätä nautintoa tummasuklaalastuilla.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 1 l tuoreita vadelmia
- sokeria maun mukaan
- 1 rkl Grand Marnier -likööriä
- 2-3 dl kuohukermaa
Valmistusohje
1. Ota sivuun muutamia marjoja tarjoiluun. Soseuta loput marjat tehosekoittimessa tms. Mausta sose sokerilla ja liköörillä.
2. Vaahdota kerma kiinteäksi, sekoita yhteen vadelmasoseen kanssa ja siirrä vaahto tarjoilukulhoon.
3. Pidä jälkiruoka jääkaapissa tarjoiluun asti. Koristele kokonaisilla vadelmilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku