Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Vadelmavaahto à la Grand Marnier

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kauden ensimmäisistä vadelmista tehty vaahto vie kielen ja mielen. Jos haluat, voit lisätä nautintoa tummasuklaalastuilla.

Neljälle

  • 1 l tuoreita vadelmia
  • sokeria maun mukaan
  • 1 rkl Grand Marnier -likööriä
  • 2-3 dl kuohukermaa

Valmistusohje

1. Ota sivuun muutamia marjoja tarjoiluun. Soseuta loput marjat tehosekoittimessa tms. Mausta sose sokerilla ja liköörillä.

2. Vaahdota kerma kiinteäksi, sekoita yhteen vadelmasoseen kanssa ja siirrä vaahto tarjoilukulhoon.

3. Pidä jälkiruoka jääkaapissa tarjoiluun asti. Koristele kokonaisilla vadelmilla.

Tuoreimmat aiheesta

Vaahto