1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
2. Marenki: Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, kulho pitää voida kääntää ylösalaisin ilman että vaahto valuu kulhosta. Kääntele varovaisesti 1 dl kidesokeria ja muutama tippa etikkaa valkuaisvaahtoon. Kääntele mukaan vielä 1 dl kidesokeria. Levitä valkuaisseos leivinpaperille pellille, laita uuniin. Napsauta uuni pois päältä 2 minuutin jälkeen. Anna marengin kypsyä kunnes uuni on jäähtynyt.
3. Vaniljakreemi: Vatkaa valmiit ainekset ja sokeri maidon kanssa. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoita kastikkeen paksuuntuessa kreemiksi. Anna jäähtyä. Vatkaa mukaan vaniljajogurtti.
4. Levitä vaniljakreemi valmiille marenkipohjalle juuri ennen tarjoilua. Koristele mansikanpuolikkain, luumulohkoin ja kiiviviipalein. Tarjoile heti. Jos säästät torttua, marenki pehmenee ja sitkistyy.