Marinoidut lampaankyljykset
Julkaistu
Marinadi voidaan sekoittaa monista aineksista. Öljy, soija ja viini ovat usein runkona, niihin lisätään aineksia maun mukaan. Tämä marinadi sopii hyvin lampaanlihalle.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 8-10 lampaan kaksoiskyljystä
Marinadi
- 2 dl rypsiöljyä
- 0,75 dl kiinalaista soijaa
- 2 dl punaviiniä
- 1 iso sipuli siivuina
- 1 porkkana siivuina
- 1 laakerinlehti
- 1 tl timjamia
- 2 tl rosmariinia
- 1 valkosipulinkynsi puristettuna
Valmistusohje
1. Sekoita marinadi ja laita kyljykset siihen, anna marinoitua muutama tunti ennen grillaamista.
2. Grillaa kypsiksi ja tarjoile paistettujen sipulirenkaiden kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka