Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Marinoidut lampaankyljykset

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Marinadi voidaan sekoittaa monista aineksista. Öljy, soija ja viini ovat usein runkona, niihin lisätään aineksia maun mukaan. Tämä marinadi sopii hyvin lampaanlihalle.

Neljälle

  • 8-10 lampaan kaksoiskyljystä

Marinadi

  • 2 dl rypsiöljyä
  • 0,75 dl kiinalaista soijaa
  • 2 dl punaviiniä
  • 1 iso sipuli siivuina
  • 1 porkkana siivuina
  • 1 laakerinlehti
  • 1 tl timjamia
  • 2 tl rosmariinia
  • 1 valkosipulinkynsi puristettuna

Valmistusohje

1. Sekoita marinadi ja laita kyljykset siihen, anna marinoitua muutama tunti ennen grillaamista.

2. Grillaa kypsiksi ja tarjoile paistettujen sipulirenkaiden kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Lampaankyljykset