Marinoidut lampaankyljykset

Marinadi voidaan sekoittaa monista aineksista. Öljy, soija ja viini ovat usein runkona, niihin lisätään aineksia maun mukaan. Tämä marinadi sopii hyvin lampaanlihalle.

Neljälle

  • 8-10 lampaan kaksoiskyljystä

Marinadi

  • 2 dl rypsiöljyä
  • 0,75 dl kiinalaista soijaa
  • 2 dl punaviiniä
  • 1 iso sipuli siivuina
  • 1 porkkana siivuina
  • 1 laakerinlehti
  • 1 tl timjamia
  • 2 tl rosmariinia
  • 1 valkosipulinkynsi puristettuna

Valmistusohje

1. Sekoita marinadi ja laita kyljykset siihen, anna marinoitua muutama tunti ennen grillaamista.

2. Grillaa kypsiksi ja tarjoile paistettujen sipulirenkaiden kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!