1. Laita paisti kulhoon ja kaada päälle viini. Pane jääkaappiin 1-3 vuorokaudeksi. Kääntele paistia silloin tällöin, ellei viini peitä sitä kokonaan.
2. Kuori ja silppua sipuli karkeasti. Murskaa katajanmarjat morttelissa. Nosta paisti viinistä ja valuta lävikössä. Säästä viini jatkokäyttöön. Suolaa ja pippuroi paisti ja ruskista sitä voissa ympäriinsä. Paista sipulisilppu kullanruskeaksi voissa. Sekoita tomaattipyree viinitilkkaan, kaada seos sekä loppu marinointiviinistä pataan yhdessä valkosipulin, timjamin, katajanmarjojen ja suolan kanssa. Anna porista muutama minuutti. Nosta sitten paisti pataan ja keitä sitä hiljalleen miedohkolla lämmöllä noin 1 ½ tuntia.
3. Nosta paisti padasta ja kiedo se folioon. Siivilöi keitinliemi. Sulata voi kasarissa, ota liedeltä ja sekoita jauho joukkoon. Nosta takaisin liedelle ja ohenna keitinliemellä samalla vatkaten, kunnes kastike kiehuu. Anna poreilla 5 minuuttia, maista ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla. Viipaloi paisti ja tarjoile kastikkeen sekä lisäkkeiden kera.