1. Marinadi: Sekoita öljy, viinietikka ja portteri. Leikkaa sipulit lohkoiksi, porkkana viipaleiksi ja selleri suikaleiksi. Laita liha muovipussiin, kaada marinadi ja vihannekset sekaan ja pane pussi jääkaappiin vuorokaudeksi. Kääntele pussia pari kertaa.
2. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Ota liha marinadista ja kuivaa se. Mausta suolalla ja pippurilla ja aseta ritilälle uunipannun päälle. Paina paistomittari lihan paksuimpaan kohtaan. Kaada vihannekset ja marinadi uunipannuun. Paista uunin keskitasolla, kunnes mittari näyttää 70-75 astetta. Anna lihan levätä foliossa.
3.Kastike: Siivilöi ja kuori paistoliemi. Kuullota voita ja jauhoja kasarissa, lisää paistoliemi ja kerma ja keitä hiljaa 10 minuuttia. Mausta kastike heravoilla ja hyytelöllä. Viipaloi paisti ja tarjoa kastikkeen, keitettyjen ruusukaalien ja viinimarjahyytelön kanssa.