Grillattua jättikatkarapusalaattia ”Gambas Paris”
Julkaistu
Grillattu jättikatkarapusalaatti on nopea ja herkullinen lounas talvipäivän ratoksi.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton
Ainekset
- 20 jättikatkaravunpyrstöä 16/20
- suolaa
- mustapippuria
- 100 g vuohenjuustoa
- 1 maalaisleipä
- 1 sidesalaatti
- 1 Lollo rosso-salaatti
- 1 tammenlehtisalaatti
- 0,5 dl rypsiöljyä
- 1 sitruuna
Valmistusohje
Mausta jättiravunpyrstöt suolalla ja pippurilla. Voitele pintaan kevyesti rypsiöljyä.
Grillaa ravunpyrstöt.
Anna pyrstöjen vetäytyä hetken peiteltynä ennen tarjoilua.
Viipaloi maalaisleipä ja vuohenjuusto, grillaa kuten jättikatkaravunpyrstöt.
Pese, revi ja kuivaa salaatit huolellisesti.
Mausta salaattisekoitus rypsiöljyllä, suolalla, sitruunan mehulla ja mustapippurilla.
Kokoa annos ja tarjoile aiolikastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka