Poista fileistä paksuimmat kalvot niin, että lihaa ei mene hukkaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää 1-2 rosmariininoksaa fileiden joukkoon. Kaada päälle piimää ja loraus oliiviöljyä ja sekoita niin, että piimää on lihojen kaikilla pinnoilla. Anna marinoitua ainakin tunti. Pyyhi lihat ja paista ne tilkassa kevyttä oliiviöljyä. Anna vetäytyä pari minuuttia foliopaketissa ennen tarjoilua.
Makuja
Kirnupiimässä marinoitua karitsan fileetä
Julkaistu 18.02.2013 00:00
Viikonlopuksi maukasta karitsaa. Annos saa viimeisen silauksen piimästä. Mukana myös Janne Pekkala.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 600 g karitsan ulkofileetä
- 3 dl kirnupiimää
- 3 valkosipulinkynttä
- tuoretta rosmariinia
- suolaa
- mustapippuria
- oliiviöljyä