Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Marinoitua kanaa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä ihana resepti on ajateltu grillille, aurinkoiseen kesään. Voit kuitenkin yhtä hyvin käyttää reseptiä kotona sisäkeittiössä.

Neljälle

  • 4 broilerinkoipea

Marinadi

  • 3 dl tomaattimehua
  • 1 sitruunan mehu
  • 1 rkl rapsiöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 2 valkosipulinkynttä, puristettuina
  • 1 pieni keltasipuli, raastettuna
  • 1 rkl tuoretta rakuunaa

Valmistusohje

1. Sekoita marinadi, anna koipien vetäytyä marinadissa jääkaapissa 3-4 tuntia. Käännä niitä välillä.

2. Penslaa grilliritilä öljyllä.

3. Laita valutetut broilerinkoivet ritilälle.

4. Grillaa hiljalleen molemmin puolin kunnes koivet ovat läpikypsiä.

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinkoivet