Marinoitua kanaa
Julkaistu
Tämä ihana resepti on ajateltu grillille, aurinkoiseen kesään. Voit kuitenkin yhtä hyvin käyttää reseptiä kotona sisäkeittiössä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 4 broilerinkoipea
Marinadi
- 3 dl tomaattimehua
- 1 sitruunan mehu
- 1 rkl rapsiöljyä
- 1 tl suolaa
- 1 tl paprikajauhetta
- 2 valkosipulinkynttä, puristettuina
- 1 pieni keltasipuli, raastettuna
- 1 rkl tuoretta rakuunaa
Valmistusohje
1. Sekoita marinadi, anna koipien vetäytyä marinadissa jääkaapissa 3-4 tuntia. Käännä niitä välillä.
2. Penslaa grilliritilä öljyllä.
3. Laita valutetut broilerinkoivet ritilälle.
4. Grillaa hiljalleen molemmin puolin kunnes koivet ovat läpikypsiä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku