1. Sekoita keskenään viini ja sitruunamehu. Purista joukkoon valkosipuli. Hienonna ruohosipuli ja persilja ja pane ne marinadiin. Pane broileri yhdessä marinadin kanssa tuplapaistopussiin tai kulhoon. Anna marinoitua hieman yli vuorokauden ajan jääkaapissa.
2. Lämmitä uuni 175 asteeseen. Ota broileri marinadista ja kuivaa. Rouhi maapähkinät ruokalusikalliseen vettä. Hienonna kananmaksa ja mahdolliset muut sisälmykset ja ruskista voissa. Lisää pippuri, muskottipähkinä, maapähkinämassa ja suola. Täytä broileri seoksella ja asettele pekoniviipaleet broilerin pinnalle. Kääri broileri alumiinifolioon ja pane se rintapuoli ylöspäin pienehköön vuokaan.
3. Paista uunin alatasolla noin 2 tunnin ajan. Avaa folio, nosta uunin lämpötilaa ja paista niin kauan, että broileri saa väriä. Aseta broileri persiljapedille ja kaada liemi päälle.