15.4.2014. Viikon vieraileva kokki Harri Syrjänen valmisti naudan marmorifileetä aasialaiseen tyyliin.

Ainekset

  • 600 g naudan marmorifilettä
  • 300 g paksuja udo-nuudeleita
  • 100 g soijapapuja Edame
  • 100 g sokerihernettä
  • 1 nippu parsaa

Kastike

  • 1 dl soijaa
  • 1 rkl lime mehua
  • 2 tl paahdettua seesam öljyä
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 mieto chili
  • 1 tl raastettua inkivääriä

Valmistusohje

Kastike:

Hienonna valkosipuli, chili ja inkivääri. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään

Keitä nuudelit kypsiksi ja jäähdytä kylmässä vedessä.

Leikkaa file pihveiksi ja mausta suolalla ja valkopippurilla

Paista nopeasti pintaväri pihveihin pannulla ja loppukypsennä uunissa 5 min 160 c.

Leikkaa sokeriherneet julienneksi. Kuori ja keitä parsat.

Freesaa sokeriherneet, pilkotut parsat, soijapavut ja nuudelit ja lisää kastiketta noin puolet.

Siivuta liha ja laita siivut nuudeli pedille ja kaada loput kastikkeesta annoksen päälle.

Parhaat ruokaohjelmat