Marttojen helpot porkkanarieskat
Julkaistu
Marttojen kotitalousneuvoja Alina Leinonen vinkkaa helpon rieskareseptin. Nämä porkkanarieskat valmistuvat 20 minuutissa!
Ainekset
- 5 dl porkkanaraastetta
- 2,5 dl maitoa
- ½ tl suolaa
- ½ dl öljyä tai 50 g margariinia
- 5 dl hiivaleipäjauhoja
Valmistusohje
Porkkanarieskat valmistuvat näin:
- Sekoita kaikki ainekset.
- Muotoile uunipellille rieskoiksi ja paista 250 asteisessa uunissa 15 minuuttia
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa