MasterChef: Alppileipä (Alpit meets tunturit) – Kristiinan resepti
Julkaistu
MasterChef Suomi -kauden seitsemännessä jaksossa tehtiin grillileipä.
Ainekset
- 2 Siivua vaaleaa leipää
- Briejuustoa
- 120 g Poron sisäpaistia
- Voita
- Timjamia
- Öljyä
- 6 Viipaletta kesäkurpitsaa
- 1 kpl Paprikaa
- 1 kpl Kesäsipulia
- Suolaa
- Pippuria
Valmistusohje
Paista poron paistiin hyvä väri pannulla ja kypsennä uunissa haluamaasi kypsyteen.
Pariloi tai grillaa öljytyt ja maustetut kasvikset.
Kasaa leipä (poro, kasvikset ja juusto) ja paahda leipägrillissä kunnes leivän pinta on rapea ja juusto sulanut.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka