MasterChef: Alppileipä (Alpit meets tunturit) – Kristiinan resepti
MasterChef Suomi -kauden seitsemännessä jaksossa tehtiin grillileipä.
Ainekset
- 2 Siivua vaaleaa leipää
- Briejuustoa
- 120 g Poron sisäpaistia
- Voita
- Timjamia
- Öljyä
- 6 Viipaletta kesäkurpitsaa
- 1 kpl Paprikaa
- 1 kpl Kesäsipulia
- Suolaa
- Pippuria
Valmistusohje
Paista poron paistiin hyvä väri pannulla ja kypsennä uunissa haluamaasi kypsyteen.
Pariloi tai grillaa öljytyt ja maustetut kasvikset.
Kasaa leipä (poro, kasvikset ja juusto) ja paahda leipägrillissä kunnes leivän pinta on rapea ja juusto sulanut.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa