MasterChef: Alppileipä (Alpit meets tunturit) – Kristiinan resepti

MasterChef_Suomi_2023_eps7_annos_KRISTIINA_kuva_juuli_aschan_002

MasterChef Suomi -kauden seitsemännessä jaksossa tehtiin grillileipä.

Ainekset

  • 2 Siivua vaaleaa leipää
  • Briejuustoa
  • 120 g Poron sisäpaistia
  • Voita
  • Timjamia
  • Öljyä
  • 6 Viipaletta kesäkurpitsaa
  • 1 kpl Paprikaa
  • 1 kpl Kesäsipulia
  • Suolaa
  • Pippuria

Valmistusohje

Paista poron paistiin hyvä väri pannulla ja kypsennä uunissa haluamaasi kypsyteen.

Pariloi tai grillaa öljytyt ja maustetut kasvikset.

Kasaa leipä (poro, kasvikset ja juusto) ja paahda leipägrillissä kunnes leivän pinta on rapea ja juusto sulanut.


Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.