VALMISTA KAKKU: Riko kananmunat lasiin ja mittaa kahteen muuhun lasiin saman verran jauhoja ja sokeria. Lisää jauhojen sekaan perunajauho ja leivinjauhe. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi, siivilöi jauhot vaahdon sekaan ja kääntele varovasti, lisää myös mantelijauhe. Levitä pohja ohueksi leivinpaperille.
Erottele valkuaiset ja vatkaa kulhossa, lisää sokeria vähitellen ja lorauta n. korkillinen viinietikkaa vatkauksen lopussa. Levitä ohueksi kerrokseksi taikina pohjan päälle ja paista n. 20min. Tarkkaile marenkia ettei tummu liikaa. Anna pohjan jäähtyä kunnolla.
Laita kattilaan puolet mansikoista ja 1rkl sokeria. Keitä hetki, jotta mansikat pehmenevät. Jäähdytä kulhossa, lisää basilika ja loraus konjakkia. Aja tasaiseksi kastikkeeksi. Laita kastike kulhoon ja kylmään odottamaan tarjoilua.
Laita loput mansikat kulhoon ja aja tasaiseksi. Sekoita toisessa kulhossa limemehu, limen kuoriraaste, tuorejuusto ja tohusokeri. Lisää mansikkaa niin että saat tuorejuustoon makua ja väriä mansikasta, mutta älä tee liian juoksevaa. Laita pursotinpussiin ja kylmään odottamaan.
Paahda mantelit kuivalla pannulla, kunnes saavat väriä.
Leikkaa kakkupohjasta haluamasi muotoisia ja kasaa kakku. Purota väleihin tuorejuustoa, mansikka viipaleita ja mantelirouhette. Koristele mansikoilla ja basilikan lehdillä.