Keitä pikkeliliemi, 1 osa etikkaa, 2 osaa sokeria ja 3 osaa vettä.
Putsaa kantarellit ja kaada pikkeliliemi päälle. Anna maustua kylmässä.
Keitä sinapinsiemeniä suolavedessä n. 4 minuuttia, siivilöi ja kaada pikkeliliemi päälle. Anna maustua kylmässä.
Leikkaa ulkopaisti pieniksi tangoiksi. Punnaa paljon lihaa on ja laske tästä painosta 2% suola. Sekoita suola ja 2 rkl dijonsinappia lihaan ja aja lihamyllyllä. Sekoita ajettuun lihaan jäähtyneet sinapinsiemenet sekä hienoksi leikattu ruohosipuli.
Leikkaa sipulit ohuiksi siivuiksi ja paista öljyssä pannulla kunnes kauniin ruskea väri. Aja tehosekoittimessa sileäksi. Laita majoneesia varten kulhoon 4 kpl keltuaisia, 2 rkl dijonsinappia, 2 rkl sherryetikkaa, suolaa ja sokeria. Aja sauvasekoittimella ja samalla lisää öljy ohuena nauhana. Sekoita jäähtynyt sipulipyree majoneesiin ja tarkista maut. Mausta tarvittaessa suolalla.
Kiehauta 2 dl sherryetikkaa, 0,5 dl sokeria ja 15 g suolaa. Lisää 5 dl öljyä, emulgoi ja pullota.
Putsaa mustatorvisienet sekä suppilovahverot ja revi pienemmiksi. Sekoita kulhossa, mausta suolalla ja sherryvinaigrettella.