Keitä perunat valkosipulilla ja persiljalla sekä suolalla maustetussa vedessä kypsäksi. Siivilöi liemi talteen. Laita tehosekoittimeen 300g perunaa, 120g keitinlientä sekä kerma. Aja nopeasti sileäksi. Laita sifoniin ja panosta kahdella patruunalla.
Leikkaa ruisleivästä kuori pois, leikkaa kuutioiksi ja aja tehosekoittimessa muruksi. Paista rapeaksi öljy-voi seoksessa valkosipulin ja timjamin kanssa.
Kiehauta etikka, sokeri, suola ja vesi. Leikkaa mandoliinilla ohutta viipaletta kuorituista porkkanoista. Jaa eri kippoihin väreittäin. Kaada pikkeliliemi porkkanoiden päälle ja jäähdytä nopeasti.
Laita tehosekoittimeen lipstikat, öljy sekä suola. Aja kunnes tehosekoittimesta nousee höyryä. Siivilöi harsoliinan läpi.
Laita kulhoon jääpaloja ja vettä. Tee mandoliinilla ohutta viipaletta retiisistä ja laita jääveteen rapeutumaan. Esille laittaessa mausta sitruunalla, suolalla ja oliiviöljyllä.