Laita painekattilaan kanaliemi, valkoviini ja suola. Anna kiehahtaa. Lisää naudankieli, laita painekattilan kansi päälle. Anna kypsyä painekattilassa vähintään 35 minuuttia. Paista pinnat pannulla, jäähdytä ja siivuta.
Laita korkeaan astiaan 2 kpl keltuaisia, dijonsinappi, valkoviinietikkaa, suolaa ja sokeria. Aja sauvasekoittimella ja lisää öljy ohuena nauhana samalla ajaen. Siirrä toiseen kulhoon ja raasta parmesan. Tarkista maut ja siirrä pursotinpussiin.
Laita tehosekoittimeen 1 dl valkoviinietikkaa, 20 g suolaa, 50 g sokeria ja 1 l öljyä. Aja tasaiseksi. Lisää karhunlaukat ja aja vihreäksi pistouksi. Pullota muovipulloon.
Kiehauta pikkeliliemi: 1 osa etikkaa, 2 osaa sokeria, 3 osaa vettä. Leikkaa shalottisipuli renkaiksi mandoliinilla, laita puolet maustumaan pikkeliliemeen. Pyörittele loput shalotit kevyesti tomusokerissa, frittaa 170 asteisessa öljyssä ja jäähdytä paperin päällä sekä mausta suolalla.
Leikkaa ruohosipuli hienoksi ja raasta parmesan annoksen päälle.