Leikkaa kyssäkaali 1 cm kiekoiksi ja stanssaa siitä n. 10 cm halkaisijalta olevia ympyröitä. Tee pannuun voi kasvisliemi seos ja hauduta kyssäkaalta n. 10 minuuttia. Kun kyssäkaali on napakan kypsää ota siihen väri hiiligrillissä. Valmista marinadi sekoittamalla hibiscusliemi, hunaja, öljy ja suola. Poraa sauvasekoittimella. Laita grillattu kyssäkaali marinadiin maustumaan.
Leikkaa kyssäkaalipyreeseen tuleva kyssäkaali sekä valkosipuli ja laita ne kypsymään kattilaan kerman kanssa. Kun ovat kypsiä, siivilöi kerma pois ja aja voin kanssa sileäksi tehosekoittimessa. Mausta.
Keitä 1-2-3 liemi ja lisää joukkoon kuivattu hibiscus. Leikkaa kyssäkaalista palloraudalla palloja ja laita ne liemeen.
Viipaloi hibiscus beurre blanciin tuleva shalotti ja laita ne kattilaan rakuunanoksien ja hibiscucsen kanssa. Kiehauta nopeasti valkoviinillä ja lisää vesi. Redusoi kunnes jäljellä on 3 rkl. Siivilöi ja lisää kerma, kiehauta vielä hetki. Ota pois levyltä ja emulgoi joukkoon kuutiotu voi.
Leikkaa shalotti ohueksi mandoliinilla ja pyöritä perunajauhossa. Friteeraa 170C öljyssä. Mausta suolalla. Laita tehosekoittimeen rakuunapuntti ja öljy. Aja n. 4 min ja siivilöi harson läpi.