Keitä hummerin kuorista ja rangasta lientä, lisää puolet hopeasipulista. Keitä kastikepohja kasaan, lisää valkoviinietikkaa ja soseuta voita kunnes kastike on sopivan suurustunut. Mausta kastike sahramilla ja kaada valmiiksi kannuun.
Hauduta hummerin pyrstöjä voissa.
Sulata voita pannulla ja paista huhtasieniä miedolla lämmöllä kunnes pinta on rapea.
Keitä osa mustajuuresta kermassa, siirrä tehosekoittimeen ja aja sileäksi. Lisää voita kunnes koostumus on mieluisa.
Kypsennä puolikkaat hopeasipulin ”kupit” uunissa 170 asteessa kunnes reunat ovat hieman tummuneet.
Aseta lautaselle mustajuuripyre kvenelliksi, sen päälle hummerin pyrstö. Reunoille huhtasienet ja niiden väliin hopeasipulit, ja viimeisenä höyrytetyt mustajuuren palat sekä sormilimetti.