Valmista lohi. Laita lohifileestä leikatut annospalat vakuumipussiin yrttien ja suolan kanssa. Sulje vakuumipussi ja laita 47 asteiseen sirkulaattoriin noin 45 minuutiksi.
Valmista kauden vihannekset. Kuori parsat ja pilko muut vihannekset haluttuun muotoon. Paista voissa pannulla ja mausta suolalla. Mausta fenkolit ja kaalit sitruunavinaigretella.
Valmista perunat. Keitä pestyt kokonaiset perunat suolavedessä kypsiksi. Pilko haluttuun muotoon ennen tarjoilua.
Valmista hollandaisekastike. Vatkaa keltuaisten rakenne rikki ja sekoita etikan kanssa. Lämmitä joko vesihauteessa tai pinnoitetussa kasarissa varovasti. Ota kasari pois liedeltä. Lisää keltuaisten joukkoon sulatettuvoi ohuena nauhana ja vispaa samalla kokoajan. Kun hollandaisekastike on muodostunut, mausta se sitruunanmehulla ja suolalla.
Kokoa annos. Koristele yrteillä.