Valmista ensimmäisenä kampasimpukka kastike. Lämmitä paistinpannu, kuullota makea sipuli ja murskattu valkosipulin kynsi rypsiöljyssä. Lisää voi ja lämitä pannu pannu kuumaksi, lisää suola ja pipuri, paista kampasimpukat 1 min per puoli. Ota sivuun. Lisää korkeaan kulhoon kananmunan keltuaiset, kuohukerma, limetin mehut ja aja sauvasekoittimella sileäksi. Siivilöi kastike ja kaada sifoniin. Kastike tarjoillaan sifonissa ( 2 patruunaa).
Siivuta vihreä omena mandoliinilla 2 mm tikuiksi. Keitä tomusokeri ja sitruunan mehu, kastikkeeksi. Liota omenatikut liemessä ja valuta ylimääräinen pois.
Lämmitä pannu kuumaksi, kuullota valkosipuli öljyssä ja lisää suola. Lisää voi ja paista kampasimpukat 1 min per puoli.