Tee ruskeavoi. Grillaa kuningasravun jalat ja sipulit. Rensaa kuha ja ota posket. Aloita kastike liemi sipulilla, kalan rangalla ja kuningasravun kuorilla. Säästä liha.
Paahda maa-artisokat, ja tee pyree kermasta ja voista. Grillaa osa paahdetuista maa-artisokista.
Savusta kuusella kuhafileet ja posket ja kypsennä ruskeassa voissa.
Kypsennä kuha ceviche etikalla, suolalla ja kuusiöljyllä.
Leikkaa mandoliinilla hunajanauris ja pikkelöi 1-2-3 liemellä.
Friteeraa jäkälä ja mausta tryffelillä ja suolalla.
Siivilöi kastike ja jatka kermalla. Poraa lopuksi sauvasekoittimella voi joukkoon, leikkaa ravunlihat ja mäti kuppiin ja viimeistele kastike kuusiöljyn kanssa.
Koristele annos ruusulla ja mesiangervolla.