Paahda uunissa miedolla lämmöllä tilliä, murenna kuiva tilli sokerin ja suolan joukkoon ja hiero kalan päälle koko seos. Laita kala kylmään marinoitumaan.
Paahda minipurjot uunissa suolan ja öljyn kanssa.
Tee pikkelöintiliemi etikasta, sokerista ja vedestä. Vedä retiisit, kurkut ja omena mandoliinilla ohueksi ja lisää pikkeliliemeen.
Paahda sellerit, sipulit, kalanroippeet, suolaa, voita kattilassa. Lisää vettä ja tarkista suola. Käytä kalalientä pohjana kastikkeelle. Lisää kasarissa liemeen kermaa ja voita. Lisää lopuksi kuohuva ja tarkista maku.
Paloittele siikafilee pariin osaan ja paista voissa, jossa on pari valkosipulin kynttä. Paista nahka alaspäin. kullanruskeaksi ja rapeaksi.
Laita lautaselle purjot, kalan palat, ja pikkelivihannekset. Lisää päälle herneenversoja koristeeksi ja lisää tarjoiltaessa kastike.