Sekoita vesi ja jugurtti, lisää jauhot ja vaivaa hetki, kunnes tasainen taikina
Leikkaa kukkakaali kukinnoiksi ja pyörittele pellillä oliiviöljyssä ja mausta suolalla. Lisää pellille myös valkosipulit kuorineen. Paista 180 asteessa kunnes kukkakaali saa väriä, voit käännellä välissä.
Sekoita hunaja vihreisiin oliiveihin ja paahda uunissa noin 15-20min
Kiehauta pikkeliliemi ja anna hieman jäähtyä. Valitse napakat ja pienet kukkakaalin lehdet. Lisää lehdet liemeen ja anna olla n.10min, valuta ja laita jääveteen kunnes jäähtyneitä ja valuta.
Paahda mantelirouhe, auringonkukan siemenet, chili, juustokumina, korianteri ja fenkolin siemet pannulla. Laita mortteliin ja hakkaa karkeaksi.
Laita monitoimikoneeseen (tai cutteriin) kalamataoliivit, paahdetut valkosipulit, loraus oliiviöljyä ja ½ sitruunan mehu
Sekoita jugurtti ja ½ sitruunanmehu, lisää n. 1rkl dukkah-mausteseosta ja ripus suolaa.