Puolita munakoisot, tee pintaan viiltoja ja sivele öljyllä ja paista 225 asteisessa uunissa 25 min kunnes pehmeitä.
Pilko sipulit, chili ja tomaatit, lisää jeera, korianteri, paprikajauhe, cayennepippuri, punaviinietikka, soijakastike, sokeri ja suola hauduta miedolla lämmöllä noin 25 min.
Huuhtele kikherneet, laita pellille ja mausta öljyllä, cayennepippurilla ja suolalla. Paahda uunissa 220 noin 25 min, jos herneet rupeavat räjähtelemään laita päälle leivinpaperi.
Raasta kurkku ja puristele ylimääräinen vesi pois. Hienonna minttu. Sekoita minttu, jugurtti, kurkku ja sitruunan mehu.
Kaavi munakoisosta sisus tomaattikastikkeen joukkoon, sekoita, ja lisää täyte takaisin munakoison kuoreen, murustele feta päälle ja paahda vielä 5-10 min kunnes feta saa väriä.
Paahda manteleita kuivalla pannulla kunnes saavat väriä ja rouhi veitsellä.
Tarjoile paahdettujen kikherneiden, juguttikastikkeen, yrttien ja syötävien kukkien kanssa.